fbpx

Assessit ble etablert i 2002 og siden den gang har vi vært et ledende miljø innen executive search, rekruttering, lederutvelgelse og leder- og organisasjonsutvikling. 

Bærekraftig lederskap

2 jul, 2024

Skrevet av: Sara Lossius Birkelund

 

Assessit Leadership Gathering

Noen temaer er vanskeligere enn andre å få grep om. Bærekraftig ledelse er et av disse.
For hva er egentlig bærekraftig ledelse?

 

Ifølge Hargreaves & Finks (2006), bør ledelse ha dybde, bredde og lengde for å være bærekraftig. Kort fortalt: I en verden hvor ting skjer raskt, trenger vi dyp og sakte læring for å være bærekraftige, og i en verden hvor det blir stilt høye krav, er det viktig at vi ikke sliter oss ut. Ledelse som gjør en forskjell utøves ikke kun av lederen, men er distribuert.

På Assessit Gathering torsdag 29. august er temaet bærekraftig ledelse. Er du nysgjerrig på hvordan lederutvikling kan være bærekraftig i form og innhold? Eller hvordan lederutvikling kan fremme bærekraftig ledelse? Da er du hjertelig velkommen til et utviklende og spennende Assessit Gathering!

Vi skal utforske rammeverket Inner Development Goals (IDG), som en måte å ivareta bærekraft i virksomheter. Vi deler også tankene og erfaringene våre rundt hvordan integrere bærekraft i lederutvikling og hvorfor det er så viktig i en omskiftelig verden. IDG er et konkret rammeverk for hvordan vi gjennom å utvikle oss selv kan bidra til endring rundt oss.

Vårt ønske er at du får to timer med inspirasjon og refleksjon, og en mulighet til å lære av hverandre. Gi deg selv en anledning til å fordype deg i et tema som betyr noe for alle personene i virksomheten, og for deg selv.

Når: torsdag 29. august, klokken 14 – 16

Sted: Litteraturhuset, Wergelandsveien 29, 0167 Oslo

Meld deg på allerede nå til post@assessit.no

Det er begrenset antall plasser. Vi håper å se deg etter sommeren!

 

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger