Personvernerklæring
Assessit AS

Denne personvernerklæringen forteller hvordan Assessit samler inn og bruker personopplysninger i forbindelse med våre kundeoppdrag, på vår hjemmeside, i sosiale medier og i forbindelse med våre nyhetsbrev og seminarer.

Assessit AS er forpliktet til å beskytte ditt personvern. For oss er det viktig at du vet hvilke opplysninger vi innhenter og hvordan vi ivaretar ditt personvern. Dersom du har spørsmål knyttet til vår behandling av personopplysninger kan du kontakte oss her: personvern@assessit.no.

Personopplysninger er opplysninger eller vurderinger som kan knyttes til deg som enkeltperson. Det kan være navn, telefonnummer, e-postadresse, stillingstittel ol. Du har selv rett til å bestemme over egne personopplysninger.

Vår personvernerklæring gjennomgås jevnlig for å sørge for at den er i samsvar med vår behandling av personopplysninger, og kan derfor endres fra tid til annen.

 

Grunnlag for behandling av personopplysninger

Vi behandler personopplysninger for å oppfylle forpliktelser vi som selskap har påtatt oss for gjennomføring av oppdrag knyttet til rekruttering, organisasjon- og lederutvikling, samt kundeadministrasjon og administrasjon av deltakere på våre seminarer.

Assessit vil i forbindelse med gjennomføringen av våre oppdrag registrere opplysninger om våre kontaktpersoner, de personer som er i prosess hos oss og andre personer som har tilknytning til avtaleforholdet.

I tillegg behandler vi personopplysninger om våre ansatte for å administrere lønn og annen personaladministrasjon.

 

Hvordan vi bruker personopplysningene:

  • Personopplysninger om deg skal kun behandles for lovlige formål og vil bli slettet, eller anonymisert når vi ikke lenger har grunnlag for å behandle dem.
  • Opplysningene brukes av Assessit og sendes våre kunder i forbindelse med rekruttering/vurdering til pågående oppdrag/stillinger, samt oppdrag knyttet til Management for Hire.
  • Opplysningene brukes av Assessit i forbindelse med veiledning/coaching, utvikling og omstilling

Personopplysninger vil ikke bli lagret lenger enn det som er nødvendig for formålet eller det som er lovpålagt.

I tillegg til formålet over, ønsker vi å gi deg informasjon om oss og våre tjenester. Vi ønsker også å kunne sende deg annen relevant informasjon, og å ta kontakt. Det er frivillig å samtykke til videre lagring og vi vil bruke disse opplysningene videre til du gir oss beskjed om at du vil bli slettet, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan gi oss melding om sletting her: personvern@assessit.no

 

Dine rettigheter
Du har rett til å be om innsyn i, oppdatering og korrigering, eller sletting av, personopplysninger, eller begrensning av behandlingen, til å protestere mot behandlingen, samt rett til dataportabilitet. Du har også rett til å klage til Datatilsynet.

 

Assessit bruker cookies
En cookie (informasjonskapsel) er en liten fil som lagres lokalt hos deg, og som lagrer informasjon fra nettstedet vårt. De kan for eksempel brukes i forbindelse med statistikk som brukes til å gjøre nettsidene bedre, for å få innsikt som kan brukes til å utvikle nettsiden, for markedsføringsformåls, for å måle og forbedre relevansen til annonser eller når du logger deg inn på nettsidene. Les mer om cookies her

Les mer om Assessits bruk av cookies her

 

Nyhetsbrev
Ved å legge inn din e-postadresse i skjemaer eller pop-up, og klikke på “Meld deg på”, samtykker du til å motta nyhetsbrev som e-post fra Assessit. Du kan når som helst melde deg av varselet om nyheter eller nyhetsbrev ved å klikke nederst i e-poster du mottar, eller ved å melde ifra.

Det er kun din e-postadresse som behandles, og e-postadressen din vil bli beholdt så lenge du ønsker å motta varsler eller nyhetsbrev. Melder du deg av eller trekker ditt samtykke til å motta varsler eller nyhetsbrev, vil din e-postadresse slettes umiddelbart. E-postadressen din deles ikke med andre.

MailChimp er vår leverandør (databehandler) for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i MailChimps database. MailChimp bruker informasjon som din IP-adresse, metadata, anvendelse mm. MailChimp eies og driftes av The Rocket Science Group LLC. Du kan lese deres Cookie Statement her.  https://mailchimp.com/legal/cookies/ og deres personvernerklæring her: https://mailchimp.com/legal/privacy/)

 

Reklame
Vi kan bruke tredjepartsselskaper når vi annonserer på nett. Disse selskapene bruker informasjonskapsler og sporingspiksler til å samle inn informasjon om aktivitetene dine på vår og andre nettsider for å tilby deg målrettet reklame basert på interessene dine. Hvis du ikke lenger ønsker å motta slik informasjon (med formål om å gi deg målrettede annonser,) kan du blant annet avregistrere deg via dette nettstedet: http://www.youronlinechoices.eu/.  Husk at dette ikke skjermer deg for enhver form for reklame. Du vil fortsatt eksponeres for generisk reklame.

 

Facebook
Facebook cookies brukes til å samle nettstedets atferdsdata for det formål å gi målrettet annonsering basert på brukerinteresser. Vi anbefaler at du finner ut nøyaktig hvordan cookies for sosiale nettverk brukes, og hvor lenge dataene er lagret på de respektive nettstedene. Les mer om Facebook sine informasjonskapsler her (https://www.facebook.com/policies/cookies/#u_0_k)

 

Google Analytics / Google Tagmanager
Vi bruker Google Analytics til å samle informasjon om hvordan nettstedet vårt brukes. Google Analytics bruker informasjon som din IP-adresse, nettlesertype og unike identifikatorer lagret i (første part) informasjonskapsler på enheten din for å registrere hvordan du samhandler med nettstedet vårt. Informasjonskapselen lagres i 2 år. Les mer hos Google. Du kan velge bort Google Analytics her.

 

Innstillinger for bruk av informasjonskapsler i nettlesere
Ved å tillate bruk av informasjonskapsler vil du kunne få en mer relevant brukeropplevelse av nettsteder du besøker. Du kan likevel endre på dette ved å gjøre endringer i innstillinger i din nettleser. På nettvett.no finner du beskrivelser til hvordan du kan du kan slette informasjonskapsler eller avvise informasjonskapsler.

 

Markedsføring
Hvis du er, eller har vært, kunde hos Assessit AS, kandidat i Åres Unge Ledere, eller på andre måter registrert deg for eksempel for å motta nyhetsbrev, kan du gjennom vilkårene ha samtykket til å motta elektronisk kommunikasjon og markedsføring, og vi vil da sende deg henvendelser basert på samtykket du har gitt. Vi kan for øvrig sende deg markedsføring elektronisk, som for eksempel e-post i samsvar med de krav som gjelder etter gjeldende lovgivning, inntil du selv gir beskjed om at slik kommunikasjon ikke ønskes lenger.

 

Markedsføringshenvendelser på e-post
Våre utsendelser vil holde deg orientert på de siste nyheter fra Assessit. De vil inneholde nyheter, invitasjoner til seminarer og konferanser, fagrelevante artikler og relevante nyheter om Assessit sine tjenester og produkter. Dersom du ikke lenger ønsker å motta slike henvendelser, kan du når som helst melde deg av via link nederst i e-posten.

 

Konferansedeltaker
Når du melder deg på og deltar på et av våre seminarer, eller konferanser vil Assessit samle inn de personopplysninger vi trenger for å gi deg best mulig informasjon frem mot, og under, seminaret/konferansen. Opplysningene vi samler inn kan være navn, e-postadresse, telefonnummer, virksomhet og stillingstittel. Vi behandler disse opplysningene så lenge det er nødvendig for avviklingen av seminaret/konferansen, så lenge ditt samtykke gjelder, eller så lenge gjeldende lovverk pålegger oss dette.