fbpx

Organisasjons-
& lederutvikling

Assessit ønsker å skape verdi for mennesker og organisasjoner gjennom å gjøre ledere i stand til å utøve god ledelse i hverdagen.

Vi forenkler det komplekse

Vi oversetter forskning og teori til hva lederne står i hver dag. Gjennom refleksjon og trening får ledere innsikter som påvirker adferd og gjør de i stand til å balansere ulike orienteringer av ledelse i hverdagen.

Vi ser at robuste relasjoner med ansatte skaper resultat

Relasjonsorientering hos ledere står sentralt for å lykkes og skape resultat for organisasjonen gjennom ansatte. Det å være bevisst og trene på relasjonskompetanse er derfor en nøkkel til suksess og et viktig faglig ståsted for oss.

Vi skreddersyr program

Utefra organisasjonens behov og vår  forståelse av deres organisasjon, tilpasser vi opplegg og innehold for å skape ønsket effekt over tid.

Vi skaper trygge arenaer for læring

I møte med ledere er vi fasilatorer som skaper arenaer med psykologisk trygghet og rom for refleksjon. Det er da læring og effekt skapes.

Vi ser muligheter i mennesker og teknologi

Assessit står for en kombinasjon av å utvikle lederes relasjoner med ansatte, team og ledergruppe, samt bruke ledersimulator og andre digitale verktøy.

Assessit ledersimulator

Assessits ledersimulator er et innovativt digitalt verktøy som møter læringsbehovet til både erfarne og nye ledere. Ved å bruke simulatoren til å trene i virkelighetsnære og konkrete situasjoner, blir lederne bedre rustet til å drive effektiv ledelse.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med organisasjons-
og lederutvikling? Ta kontakt

 

post@assessit.no
22 15 11 00

Ta kontakt her


Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger