fbpx

Årets Unge Ledere 2017 – Topp 10

Christian Bolstad

Cowboyreiser AS

Hvilken Podcast hører du på og blir inspirert av i hverdagen?
Når det kommer til podkast er det kun to stk jeg følger; og her vedgår jeg at jeg nok er litt gammeldags. Dagsnytt 18 fra NRK og Ballspark Podkast om Sportsklubben Brann på Bergens Tidende. Dette er overhodet ikke jobbrelatert, men det er viktig for alle å koble av, og jeg er jo tross alt bergenser.

Hvilke steder leser du artikler, og hvorfor gir dette deg inspirasjon?
Jeg følger aktivt følgende blogger og aviser: Thetravelinspector (bransjerelatert), Aksjeanalyser.blogg.no, DN og Kapital.

Hva er gode tanker å gjøre seg over sommeren, hvordan lader du opp til å starte med full energi?
Jeg tror det er ekstremt viktig å bruke «av-knappen» når man har ferie. Har selv, i over et tiår, ikke gjort det. Da er det enklere for å bli utbrent og mer sliten. Den mentale virkningen av å koble helt ut jobb er ekstremt viktig. Ikke minst for grundere er dette ofte vanskelig, men jeg har lært av erfaring hvor viktig dette er. Derfor tror jeg de fleste bør samle flest mulig tråder og uavklarte arbeidsoppgaver i god tid før ferien. Dette vil gi oversikt og muligheten til å la tankene slappe av i ferien. Ferie må være ferie! For meg er det å koble ut med en skikkelig god bok, helst skummel, eller reise på en aktiv ferie, det som skal til for å hente energi!

Les mer om Årets Unge Ledere her!
Husk at vi åpner for påmelding og nominasjoner 9.august!

Vil du være den første som får vite det siste?