fbpx

Topp10 Årets Unge Ledere 2018

2.plass
Stine Trygg-Hauger 

Clas Ohlson
Administrerende direktør

Les Stine sitt intervju her!

1.plass
Jakob Vårdal 

Storebrand
Leder bedrift og investering i marked

Les Jakob sitt intervju her!

3.plass
Kjersti Krog

Danske Bank
Head of Danske Direct

Les Kjersti sitt intervju her!

4.–10. plass, urangert (trykk på bilde for å lese intervjuet)

Dette kjennetegner toppkandidatene
«Det som kjennetegner toppen av listen, er at de klarer å ha gode relasjoner til sine medarbeidere, gir nødvendig lederstøtte og samtidig handlingsrom. De setter klare mål og viser tydelig retning i sitt lederskap og klarer å ha oppmerksomhet på det som er viktig for virksomheten, uten å gå for mye i detaljer. De er flinke til å inspirere og motivere sine medarbeidere og skape nødvendig engasjement», forteller daglig leder i Assessit, Trond Myhrvold.

Juryen sier om førsteplassen:
«Kandidaten får utmerkede tilbakemeldinger fra sine medarbeidere på alle områder, spesielt når det gjelder å gi tilbakemeldinger og nødvendig lederstøtte. Kandidaten tar tydelig ledelse, er flink til å lytte og er samtidig analytisk i sin tilnærming. Han klarer å skape en god relasjon til de han har rundt seg, samtidig som han klarer å være tydelig i sin ledelse. Kandidaten har imponert oss alle og er uten tvil en verdig vinner av Årets Unge Ledere 2018!»

Vinnerens leder sier:
«Jakob Vårdal leder et bredt sammensatt kompetanseteam av medarbeidere i Storebrands markedsavdeling. Teamet hans har kontaktflater og leveranser på tvers av alle Storebrands forretningsområder, hvilket krever et solid overblikk og gode samarbeidsevner. Jakob er en leder som tydelig fokuserer på mål og resultater, samtidig som han evner å engasjere både egne medarbeidere og kollegaer for øvrig. Jakob synes kontinuerlige endringer er spennende, og han er alltid den som ønsker å løse problemene på nye og mer effektive måter. Jakob gjør de rundt seg bedre ved å dele av egen kompetanse, stadig utfordre og spre rundt seg med godt humør.»
Kathinka Sommerseth, Chief Marketing Officer, Storebrand