fbpx

Alder: 38
Jeg bor i:
Oslo
Tittel:
SVP – IT Strategy & Architecture
Virksomhet:
Storebrand

Seneste utdannelse
MSc Advanced Computing, Imperial College London

Fakta fra CV

  • Leder av konsernenheten for IT Strategi og Arkitektur i Storebrand – med personalansvar for høyt kompetente og dyktige mellomledere, teknologistrateger og virksomhetsarkitekter i Norge og Sverige.
  • Har tidligere jobbet flere år innenfor verdensledende miljøer for finansiell teknologi i London – som analytiker i Goldman Sachs og konsulent i Accenture UK.
  • Mastergrad fra Imperial College London – et av verdens fremste universiteter for ingeniørfag og teknologi.

Mine beste egenskaper som leder er…
Jeg brenner for å skape forretningsverdi i skjæringspunktet teknologi, virksomhet og kunde. Min tilnærming til ledelse kan deles i tre: Først, å peke peke ut retning og være tydelig i kommunikasjonen. Videre å skape handlingsrom og legge til rette for at medarbeiderne kan løse oppgavene selvstendig. Og til sist, løpende følge opp og være tilgjengelig for feedback, sparring og coaching. Ellers er jeg analytisk av natur, liker å se helhetsperspektivet samtidig som jeg har kontroll på detaljene, opptatt av å forenkle det komplekse, og glad i å utfordre meg selv og de rundt meg.

Min viktigste erfaring er…
Tiden min i utlandet lærte meg at ingen oppgave er umulig om man går strukturert til verks, legger ned innsatsen som kreves, har integritet og er til å stole på. ikke går på kompromiss med kvalitet, er åpen for å endre kurs underveis, og evner å reflektere og finne læring i det som ved første forsøk kanskje ikke landet akkurat slik man ønsket. Også er det viktig å forsøke å ha et helhetlig og balansert perspektiv på seg selv og tilværelsen oppi det hele. Det hjelper når det blir for mange baller i luften eller lyset i tunnelen virker å være litt for langt unna.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Nye og spennende muligheter kommer gjennom å levere gode resultater der du er nå. Len deg inn, vær nysgjerrig, vis initiativ og forsøk å overgå forventningene. Og sats på å videreutvikle dine styrker, i stedet for å fokusere på det du ikke er så god på.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Når vi som team gjennom å bygge på hverandres styrker finner en kreativ og nyskapende løsning på en kompleks og utfordrende oppgave. Dette skaper ikke bare resultater, men en følelse av tilfredshet og mestring, og ikke minst verdifull individuell og kollektiv læring.

Det viktigste for meg som leder er…
At vi som individer og team kombinerer det å skape håndfast verdi for virksomheten, samtidig som vi opplever arbeidsglede og faglig og personlig utvikling. Når disse brikkene faller på plass er det utrolig hva slags resultater som kan skapes!