fbpx

Årets Unge Ledere 2017 – Topp 10

Trygve Håkedal

Storebrand

 

Hvilken Podcast hører du på, hvilke steder leser du artikler, og hvorfor gir dette deg inspirasjon?
Jeg hører ikke så mye på podcaster må jeg innrømme – men til gjengjeld leser jeg mye bøker! En kilde jeg gjennom mange år har brukt for å finne interessante bøker er Financial Times & McKinsey sin årlige «Business Book of the Year» liste. Ellers har gode gamle Bill Gates vist seg å være litt av en lesehest med ordentlig god teft for velskrevne og inspirerende bøker. Spesielt bloggen hans er bra for å finne gode stalltips som er verdt å ta en nærmere titt på.

Hva er gode tanker å gjøre seg over sommeren, hvordan lader du opp til å starte med full energi?
Jeg tenker på jobb og karriere som noe som skal gi utfordringer, læring og glede i lang, lang tid fremover. I et slikt perspektiv er avkobling veldig viktig for å kunne opprettholde tempo og arbeidslyst over tid. Ikke minst for ledere som ofte har intense roller som kan kreve sitt! En ordentlig god sommerferie er tingen for meg når det kommer til å lade batteriene og hente ny energi. Jeg har alltid vært glad i å reise – det gir mye inspirasjon og nye perspektiver for meg. Nå som jeg har to små barn begrenser reiseradiusen seg for så vidt noe – men da førstemann var liten var vi faktisk så langt som Sri Lanka, så ingenting er umulig om man virkelig er motivert og planlegger godt.

Les mer om Årets Unge Ledere her!
Husk at vi åpner for påmelding og nominasjoner 9.august!

Vil du være den første som får vite det siste?