fbpx

Årets Unge Ledere 2017 – Topp 10

Monika Inde Zsak

BKK

Hvilken Podcast hører du på og blir inspirert av i hverdagen?
Jeg elsker Podcast, så snart barna er levert i barnehagen skrur jeg av Kaptein Sabeltann (faktisk litt fengende musikk innimellom) og på «De som bygger det nye Norge» med Silvija Seres, «Innovation Hub» eller «Code breaker». Smaken min i Podcastverden er mangfoldig, men ofte er det et element av innovasjon, teknologi og etikk i de Podcastene jeg liker aller best.

Hvilke steder leser du artikler, og hvorfor gir dette deg inspirasjon?
Jeg hører nok mer på Podcast enn leser artikler, ettersom jeg ikke trenger å sitte i ro med en Podcast. Når jeg leser artikler er det ofte jobbrelatert og handler om grunderskap og fornybar energi. De mest spennende artiklene plukker jeg opp ved å følge tidsskrifter, grupper, større globale selskap og spennende enkeltpersoner på sosiale media (SHIFTER, World Economic Forum, Forbes, E24, Siemens, Tesla, Maria van der Hoeven (IEA) – altså en herlig blanding!) Det som inspirerer meg aller mest med lesingen er det enorme mulighetsrommet som finnes til å gjøre verden enda bedre og mer bærekraftig enn det den er i dag.

Hva er gode tanker å gjøre seg over sommeren, hvordan lader du opp til å starte med full energi?
Jeg lader nok aller best ute i naturen med frisk luft, gjerne kombinert med lange sykkel – og løpeturer. Å ta seg tid til å kople ut og være sammen med familie og venner er også helt nødvendig for min del. I en travel hverdag er det noen ganger en femåring eller en toåring som skal til for å sette perspektiv på tilværelsen. Ellers skal jeg bruke litt av sommeren på å glede meg over alt det spennende jeg vet mine kollegaer og teamet får til på høsten.

Les mer om Årets Unge Ledere her!
Husk at vi åpner for påmelding og nominasjoner 9.august!

Vil du være den første som får vite det siste?