fbpx

Er du Årets unge Idrettsleder?

Assessit og Norges idrettsforbund er på leting etter unge og engasjerte ledere i idretten. Er det du som fortjener tittelen «Årets unge Idrettsleder 2023»? 

Idretten er mer enn bare sport – det er helse, inkludering, mangfold, glede, mestring og samhold. Idrettens verdier er viktige for samfunnet vårt og møteplassene en samlende arena for både store og små.

Men hva hadde noe av dette vært uten gode ledere? 

Nå ønsker Assessit og Norges idrettsforbund å hedre, sette fokus på og fremme ungt lederskap i norsk idrett – kåringen av Årets unge Idrettsleder 2023 er i gang!

Vi ser etter ledertalenter i idretten under 30 år. Er du en ung leder som bidrar til verdiskapning, lagbygging og som setter retning for norsk idrett?

NB: Vi ser ikke etter trenere denne gangen! 
Søknadsfrist
07 mai 2023
Foto: Alexander Eriksson
Foto: Eirik Førde

Slik melder du deg på 

Du melder deg på ved å trykke «Søk nå» i denne artikkelen. Søknadsfrist 7. mai 2023.

Kåringen vil foregå digitalt, og du vil bli guidet gjennom prosessen steg for steg. Vårt mål er at du som leder skal få reflektere og lære litt underveis.

Vinnerne får karriereveiledning og coaching for videre karriere, samt personlighetstest med tilbakelesning av en erfaren partner i Assessit.

Som nominert vil du få tilgang til å teste Assessits digitale ledersimulator, der du vil kunne øve deg på å være leder ved hjelp av teknologi bygget på gamification/spillprinsipper – som er den mest moderne formen for ledertrening.  

Vinnerne vil også få oppmerksomhet på idrettstinget, og selve utnevnelsen vil skje i forbindelse med NM-veka i Stjørdal og Trondheim 16. –21. juni 2023 

Har du tips om noen som bør være med på denne kåringen? Send oss en epost på post@assessit.no 

Om Assessit 

Assessit ble etablert i 2002 og er et av Skandinavias ledende miljø innen executive search, lederrekruttering og organisasjons- og lederutvikling.

I ti år har Assessit gjennomført den høythengende kåringen Årets Unge Ledere, der vi har testet, utfordret og utviklet de beste unge lederne i Norge. Nå for ellevte gang ønsker vi sette fokus på ungt lederskap i idretten. 
Assessit kjenner seg godt igjen i idrettens verdier og ønsker å bidra til at flere unge ledere får utviklet sitt lederskap med et styrkebasert og positivt fokus. 
Vi vet hva som kjennetegner de dyktigste lederne og hvilke kompetanser som må styrkes og utvikles i fremtiden. Assessit tror på økt verdiskaping gjennom mer effektiv ledelse og ved å rekruttere de riktige menneskene. Assessit er i front med å utvikle innovative og digitale løsninger for ledelse og rekruttering. 

Om Norges idrettsforbund 

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse, med rundt 1,9 millioner medlemskap fordelt på ca. 9500 idrettslag. NIFs visjon er «idrettsglede for alle».

Organisasjonens arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. 
NIF har hovedkontor i Idrettens hus på Ullevaal stadion. NIF har 55 særforbund og 11 idrettskretser. Det er 328 idrettsråd.  
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har det øverste idrettspolitiske ansvar for all idrett i Norge. Olympiatoppen er en avdeling i NIF, og er gitt det operative ansvar og nødvendig myndighet til å utvikle norsk toppidrett, og har således et helhetlig ansvar for resultatene i norsk toppidrett. 

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger