fbpx

Thomas Bærheim

Fullt navn: Thomas Bærheim
Alder: 38
Jeg bor i:
4006 Stavanger
Tittel: 
CEO/Daglig tjener
Virksomhet: Miles Stavanger AS

Seneste utdannelse
Executive Master of Management, BI Nydalen (1/3 fagretning prosjektledelse 2009/2010)
MSc Software Engineering, University of Sunderland (2004)

Fakta fra CV
– Leder av Miles Stavanger AS (16 ansatte) siden starten av 2015. Vokst med 7 ansatte og levert sterke tall gjennom 2015/16.
– Medlem av konsernledergruppen i Miles.
– Prosjektleder, forretningsanalytiker og rådgiver i flere sentrale kundeprosjekter
– 10 års erfaring som konsulent, hvorav de fem første som programvareutvikler og arkitekt.

Mine beste egenskaper som leder er…
Jeg forsøker å gi mest mulig tillit og ansvar til mine medarbeidere, og driver ikke detaljstyring av oppgaver eller ansatte. Gjennom dette ønsker jeg å få et bredt engasjement og eierskap til prosesser og oppgaver. Dette tror jeg er nøkkelen til å få en organisasjon til å yte sitt beste.

 

Min viktigste erfaring er…
Målrettet innsats over tid gir resultater. I en organisasjon med såpass liten administrasjon som vi har, innebærer det tøffe prioriteringer. Bruk innsatsen der den gir mest verdi, og sett til side mindre viktige oppgaver.

 

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Sett deg langsiktige mål og gjør valg underveis som hele tiden bringer deg nærmere målet. Hva mener du definerer en god leder, og har du disse kvalitetene selv? Om ikke, hva kan du gjøre for å tilegne deg disse?
Ikke vær redd for å mislykkes. Det meste kan fikses med ærlighet og en ekstra dose hardt arbeid.

 

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Når en kollega kommer til meg med et problem eller utfordring, og min bistand eller forslag til løsning virkelig hjelper og gir verdi. Lederoppgavene som følger av personalansvar er vel så viktige som de rent kommersielle. Derfor gir denne typen ansvar tilsvarende verdi i forhold til rollen.

 

Det viktigste for meg som leder er…
Gode kollegaer som drar i samme retning. Engasjement, positive holdninger og stå-på mentalitet vinner oppdrag og prosjekter. Det er ingenting som er mer givende enn å sammen finne, vinne og deretter levere 100% kvalitet til kunder.