fbpx

Stine Trygg-Hauger

Alder
36

Jeg bor i 
Oslo

Tittel
Administrerende direktør (Managing Director)

Virksomhet
Clas Ohlson AS

Seneste utdannelse
Studier i markedskommunikasjon Handelshøyskolen BI


Fakta fra CV

  • Begynte å jobbe i butikk i en alder av 15. Ble leder som 27-åring.
  • Fikk jobben som administrerende direktør for Clas Ohlson AS med 90 butikker og nettbutikk, 1600 ansatte og over 3 milliarder NOK i omsetning høsten 2017.
  • Før det jobbet jeg 8 år som Kommunikasjons- og markedssjef i Clas Ohlson Norge og ledet Communications og customer interaction teamet med ansvar for alle kommunikasjonsflater der Clas Ohlson møter kunden.
  • Clas Ohlson ligger på omdømmetoppen i Norge, med en solid delt andreplass i Apelands kåring av Norges mest likte og synlige varemerker i 2017.
  • Det yngste medlemmet av konsernledelsen i Clas Ohlson Group.

Mine beste egenskaper som leder er…
Engasjert, tydelig, åpen, direkte og resultatorientert.

Min viktigste erfaring er…
Da jeg høsten 2017 fikk rollen som Norgessjef og gikk inn i konsernledelsen hadde jeg drøye 4 måneder på å skape resultater i vår viktigste kommersielle periode og samtidig sette meg raskt inn i nye deler av virksomheten, før jeg skulle ut i mammapermisjon. Jeg lærte raskt at jeg måtte prioritere nøye, men effektivt for å kunne holde fokus i vår travleste periode. Det ble også avgjørende at jeg klarte å finne en balanse i å være «tett på», samtidig som jeg måtte stole 100% på lederskapet til de rundt meg (et fantastisk team!) for å kunne levere på målsetningene våre.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er…
Velg lederen din med omhu. En god leder som ser deg og dine kvaliteter kan være avgjørende. Si ja til utfordringer og tro på deg selv. Og finn en kultur som passer deg.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Når vi som organisasjon, team og butikk presterer best i klassen. Enten det er på kundeservice, omdømme, medarbeidertilfredshet eller salgsvekst.

Det viktigste for meg som leder er…
Det viktigste for meg er å ha medarbeidere som er engasjert, og jeg tror trivsel og at man har det gøy på jobb skaper resultater.