fbpx

Hvorfor er dere sponsorer for Årets Unge Ledere 2017?
Godt lederskap er en nøkkelfaktor for virksomheters suksess. Og godt lederskap må utøves på alle nivåer, fra den unge førstegangslederen til topplederen. Vi har selv stor suksess med å dyrke fram unge ledertalenter, og identifiserer oss derfor med tanken om å heie fram, støtte og utvikle unge ledertalenter.

 

Hva gjør at dere ser dette som en fordel for deres bedrift å være representert?
Vi ønsker å assosieres med godt lederskap, å vise omverdenen at vi ser betydningen av godt lederskap, og bidra til at det totalt sett utvikles flere gode ledertalenter i Norge. Landet trenger ledertalenter til å møte de store utfordringene i verden.

Hva betyr god ledelse for dere i deres virksomhet?
Vi ser en klar sammenheng mellom godt lederskap og bunnlinjeresultater. Gjennom mange år har Sopra Steria vært en av Norges beste arbeidsplasser (Kilde: Great Place to Work-institute) og vi ser en klar sammenheng mellom godt lederskap og medarbeidernes opplevelse av å ha en god arbeidsplass. Ledere som greier å kombinere fokus på samfunnsansvar, forretningsutvikling og mennesker i organisasjonen er morgensdagens toppledere.

 

Lær mer om Sopra Steria
www.soprasteria.no
Facebook
Twitter

Vi deler kunnskap om ledelse og digitalisering på bloggen vår Sterkblanding.no

Få et innblikk i hverdagslivet til Sopra Sterias unge medarbeidere her

Torbjørn Meland fra Sopra Steria sikret en andreplass i 2014-kåringen.

Les mini intervjuer med de to kandidatene fra Sopra Steria i Årets Unge Ledere 2016, Solveig Skumlien Nilsen og Tor-Øyvind Eriksen.

Les saken «Bidrar til å heie frem unge ledertalenter» om Sopra Steria som partner her!

soprasteria.no