fbpx

Rebekka Th. Egeland

Alder: 34
Jeg bor i:
Oslo
Tittel:
Administrerende Direktør (psykolog / forfatter)
Virksomhet: 
Falck Helse AS

Seneste utdannelse
University

Fakta fra CV

  • Snart 10 års ledererfaring
  • Utdannet psykolog
  • Videreutdannelse i mindfulness
  • Fordypning i spesialiteten for organisasjonspsykologi
  • Skrevet 3 bøker

Mine beste egenskaper som leder er…
Orientert mot verdibasert ledelse, flat struktur og et inkluderende arbeidsmiljø. Opplever meg selv som tydelig, men støttende og empatisk. Opptatt av at den enkelte skal føle autonomi, mening og mestring i arbeidshverdagen.

Min viktigste erfaring er…
Å «gå på trynet». Stor lærdom og nødvendig selvinnsikt.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Sørg for å ha dyktige medarbeidere rundt deg som utfyller dine begrensninger og som tør å si deg imot. Vær lydhør for andres innspill, men ha tro på deg selv og husk at du har en berettiget stemme. Det er ikke farlig å feile. Det er bare en fin anledning til å lære.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Når medarbeidere blomstrer fordi de trives på jobb, opplever mestring og mening med arbeidsoppgavene. Jeg måler selv min suksess som leder ved å se på graden av turn-over og sykefravær (mål under 2 %).

Det viktigste for meg som leder er…
Legge til rette for at mine medarbeidere kan gjøre en god jobb og vise dem tillit. Sørge for en balanse mellom å støtte og å utfordre.