fbpx

Vi skreddersyr program

Det er viktig for oss med ett tett samarbeid med kunden for å kartlegge behov, ønsket effekt og utvikle samt gjennomføre program. Vi er en samarbeidspartner som ønsker at dere skal lykkes sammen med oss. Vi ser at noen prinsipper for leder- og ledergruppeutvikling er viktige for å gi ønsket effekt (Lacerenza et al, 2017).

  • Vi analyserer din organisasjons og lederes behov, og lager program som treffer deres utfordringer, og som er virksomhetsnære. 

  • Vi lager program som foregår over lenger tid hvor ledere også kan trene i hverdagen mellom vi møtes.

  • Møtetidspunkter i form av coaching, samlinger og andre møter skjer forholdsvis tett, og gjerne fysisk, for å skape ønsket effekt.

  • Vi bruker flere ulike innfallsvinkler og metoder for å få selvinnsikt og trene. F eks kan nevnes personlighetstester, coaching, 360 graders, aksjonslæring og målinger for selvinnsikt.

  • Treningen foregår på mange forskjellige måter og tilbakemeldinger er en viktig del av det. I tillegg til forskjellige øvelser bruker vi også vår egenutviklede ledersimulator hvor ledere kan øve på ulike slags dialoger og få tilbakemelding på hva lederen kan gjøre bedre.

  • Vi tar utgangspunkt i å møtes fysisk, men tilrettelegger også for digitale arenaer.

I tillegg til å utvikle samt gjennomføre hele program fysisk og digitalt, tilbyr vi også moduler, coaching, ledergruppeutvikling eller delprogram utefra deres behov. Et eksempel på dette er våre moduler hvor ledersimulator står sentralt.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med organisasjonsutvikling? Ta kontakt

post@assessit.no

22 15 11 00

Ta kontakt her

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger