fbpx

Du bruker 1/3 av livet ditt på jobb.
Make it worth it – Dare to move!

I Møller Digital lever vi av gode kundeopplevelser. For at vi skal kunne levere sømløse tjenester som forenkler hverdagen til våre kunder, er vi stadig på jakt etter å forbedre hvordan vi jobber og tilnærmer oss problemstillinger.

 

Vi har store ambisjoner, og starter nå et omfattende transformasjonsprogram.
Bli med oss, da vel! 

Vi ser etter…

Director Tech and Architecture

I denne rollen blir du sentral i å utvikle vår Tech-strategi, veikart og målbilder. Konsernet har store ambisjoner, og du vil få muligheten til å løfte dette arbeidet i en periode med store investeringer.

LES MER

Head of Information Security

Rollen som Head of Information Security er sentral og har overordnet ansvar for å styre risiko for informasjonssikkerhet på tvers av konsernet. Det vil være samarbeid på tvers i forretningen og med andre stakeholders for å skape verdi.

LES MER

Director Transformation Office

Rollen som Director of Transformation Office er en nyopprettet stilling som vil bli helt sentral i forhold til strategisk og operativ styring av enheten. Du vil ha en stor kontaktflate innen Møller Digital, og samtidig samarbeide tett med konsernfunksjoner som Strategi og Finans.

LES MER

Product Manager

Rollen som Product Manager er sentral for å løfte Møller Digital til nye høyder og for å skape gode opplevelser og innovative produkter med engasjerende innhold, verdi og mening. Det vil være samarbeid på tvers i forretningen for å skape verdi gjennom produktet. Sammen skal dere eie strategien til produktet og ta ut potensialet.

LES MER

Product Manager Digital Workplace

Rollen som Product Manager er sentral for å løfte Møller Digital til nye høyder og for å skape gode opplevelser og innovative produkter med engasjerende innhold, verdi og mening. Det vil være samarbeid på tvers i forretningen for å skape verdi gjennom produktet. Sammen skal dere eie strategien til produktet og ta ut potensialet.

LES MER

Digital Project Manager

Rollen som Digital Project Manager er sentral for å lede og gjennomføre prosjekter innenfor vårt transformasjonsprogram DRIVe. Det vil være samarbeid på tvers i forretningen og med andre stakeholders for å skape verdi gjennom prosjektet.

LES MER

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group har i over 80 år bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og jobber også aktivt med å skape fremtidens mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se moller.no.

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

LES MER

Bærekraftig forretning er vårt premiss

Bærekraftig forretning er et premiss for Møller Mobility Groups virksomhet. Våre kunder, medarbeidere, samfunnet og eiere forventer at Møller Mobility Group bidrar til en positiv utvikling.

LES MER

Møller inngår samarbeid med Microsoft og Annata

Møller Mobility Group har signert en avtale med Microsoft og Annata. Partene skal utforske mulighetene for å utvikle nye og moderne standarder for bilbransjen. Det starter med en total transformasjon av hvordan MMG opererer.

LES MER

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere folk på laget!

Rekrutteringsprosessen

Møller Digital samarbeider med Assessit i rekrutteringen og du vil gjennom prosessen møte representanter fra både Assessit og Møller.

 

Prosessen:

  1. Første intervju med Assessit
  2. Møte med Møller
  3. Gjennomføring av tester og forberedelse case
  4. Finaleintervju hos Assessit
  5. Referansesjekk
  6. Tilbud

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre konsulenter

Trine Bjertnes Tangen

Partner, Assessit AS
trine.tangen@assessit.no
+47 905 53 525

Kaja Eidet Eikeland

Daglig leder, Assessit AS
kaja.eikeland@assessit.no
+47 468 63 913

Tove Gartland

Partner, Assessit AS
tove.gartland@assessit.no
+47 958 99 755