fbpx

Du bruker 1/3 av livet ditt på jobb.
Make it worth it – Dare to move!

I Møller Digital lever vi av gode kundeopplevelser. For at vi skal kunne levere sømløse tjenester som forenkler hverdagen til våre kunder, er vi stadig på jakt etter å forbedre hvordan vi jobber og tilnærmer oss problemstillinger.

 

Vi har store ambisjoner, og starter nå et omfattende transformasjonsprogram.
Bli med oss, da vel! 

Vi ser etter…

Head of CX and Design

Vil du lede utviklingen av nye digitale tjenester innenfor mobilitet? På veien mot å skape nye tjenester innenfor mobilitet, ser vi nå etter en Head of CX and Design. Rollen vil være sentral for å løfte Møller Digital til nye høyder og for å skape gode opplevelser og innovative produkter med engasjerende innhold, verdi og mening.

LES MER

Cloud Architect

Vil du utvikle og forvalte skyarkitekturen til Møller Mobility Group? Vi søker en som kan tre inn i stillingen som Cloud Architect, som vil ha ansvar for å utvikle og forvalte skyarkitekturen til Møller Mobility Group. Vi ser etter deg som har lang erfaring med Cloud arkitektur og trigges av å kunne utvikle deg og samarbeide med andre.

LES MER

Head of Cloud Services

Vi skal nå styrke vår organisasjon ved å etablere en ny enhet med ansvar ovenfor Cloud infrastruktur og tjenester. Vi søker derfor etter noen til vår nyopprettede stilling som Head of Cloud Service, som vil ha ansvaret for å etablere, utvikle- og forvalte Cloud plattformen til Møller Mobility Group. Vi ser etter deg som trigges av å kunne utvikle deg og teamet. Du ønsker å bygge og utvikle skyplattform og som brenner for Cloud teknologi.

LES MER

Head of Solutions

Vil du være en del av Nord-Europas mest spennende reise innenfor Dynamics 365? I rollen som Head of Solutions vil du få ansvar for å være med å bygge organisasjon, kompetanse og prosesser innenfor områdene Dynamics 365 Finance eller Dynamics 365 Supply Chain.

LES MER

Møller Mobility Group er et familieeid selskap og en ledende aktør i nordisk bilbransje. Selskapet er engasjert innen import, forhandlervirksomhet og finansiering i Norge, Sverige og Baltikum. Møller Mobility Group har i over 80 år bidratt til å løse folks mobilitetsbehov, og jobber også aktivt med å skape fremtidens mobilitetsløsninger. For mer informasjon om selskapet, se moller.no.

Teknologi

Møller Digital er med på å sikre at vi henger med i svingene. Mobilitet handler ikke lengre om bare hestekrefter, dreiemoment eller dekk. Fremtidens mobilitetsløsninger handler mer om transportautonomi, delingsøkonomi, valgfrihet og tilgjengelighet. Derfor investerer vi tungt i digitalisering, teknologimodernisering og fremtidsteknologi.

LES MER

Bærekraftig forretning er vårt premiss

Bærekraftig forretning er et premiss for Møller Mobility Groups virksomhet. Våre kunder, medarbeidere, samfunnet og eiere forventer at Møller Mobility Group bidrar til en positiv utvikling.

LES MER

Møller inngår samarbeid med Microsoft og Annata

Møller Mobility Group har signert en avtale med Microsoft og Annata. Partene skal utforske mulighetene for å utvikle nye og moderne standarder for bilbransjen. Det starter med en total transformasjon av hvordan MMG opererer.

LES MER

Vi har store ambisjoner for fremtiden og trenger flere folk på laget!

Rekrutteringsprosessen

Møller Digital samarbeider med Assessit i rekrutteringen og du vil gjennom prosessen møte representanter fra både Assessit og Møller.

 

Prosessen:

  1. Første intervju med Assessit
  2. Møte med Møller
  3. Gjennomføring av tester og forberedelse case
  4. Finaleintervju hos Assessit
  5. Referansesjekk
  6. Tilbud

 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre konsulenter

Trine Bjertnes Tangen

Partner, Assessit AS
trine.tangen@assessit.no
+47 905 53 525

Helene Nylende Sørlie

Rådgiver, Assessit AS
helene.sorlie@assessit.no
+47 404 84 045

Ina Nafstad

Rådgiver, Assessit AS
ina.nafstad@assessit.no
+47 911 08 680