fbpx

Ingrid von Streng Velken

Alder: 35
Jeg bor i:
Bergen
Tittel:
Konserndirektør Innovasjon og Utvikling
Virksomhet: 
BKK

Seneste utdannelse
Sivilingeniør Industriell Økonomi

Fakta fra CV

  • Konserndirektør Innovasjon og Utvikling i BKK 2016=>
  • Spesialrådgiver Nettforvaltning og Divisjonssjef Systemdrift i BKK Nett 2013-2016
  • Konsulent og prosjektleder i The Boston Consulting Group 2006-2012
  • Global Manager Sustainability i The Boston Consulting Group 2011-2012
  • Erfaring fra BCG-prosjekt innen ulike områder inkludert konsernstrategi, nye forretningsmuligheter, innkjøpsstrategi, stab & støtte, endringsprosjekt, due dilligence, markedsanalyser mm på tvers av selskap og bransjer (Energi, Industri, Olje&Gas, Media, Dagligvare)

Mine beste egenskaper som leder er…

  • Raskt sette meg inn i en ny problemstilling, skille mellom viktig og mindre viktig
  • Nysgjerrig og stiller spørsmål, anerkjenner at den som er nærmest oppgaven har mest kunnskap og ofte er nærmest løsningen
  • Positiv og løsningsorientert

Min viktigste erfaring er…
Å se medarbeidere vokse med ansvar. Ingenting er gøyere enn å gi en oppgave jeg ikke selv vet hvordan jeg ville løst, og etter sparring og diskusjon få tilbake et produkt som er MYE bedre enn jeg kunne laget selv.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Stol på deg selv. Spør, lytt og ikke vær redd for å si hva du mener. Lær av dine feil og husk alle gjør feil, men de beste unngår å gjøre samme feilen igjen. Vær ærlig.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Teamet fungerer. Når vi klarer å løse et problem ingen av oss ville håndtert alene. Når medarbeidere lykkes, presterer godt og får annerkjennelse for det. Når vi kjenner fremdrift.

Det viktigste for meg som leder er…
Legge til rette for at mine medarbeidere kan gjøre en best mulig jobb. Involvere, anerkjenne gode prestasjoner. Bidra til å videreutvikle medarbeidere. Være tilgjengelig når jeg kan hjelpe til sparring eller støtte.