fbpx

Heidi Theresa Ose

Fullt navn: Heidi Theresa Ose
Alder: 33
Jeg bor i:
0577 Oslo
Tittel: 
Gruppeleder vannkraft (avd.leder fra 1.1.17) 
Virksomhet: Sweco Norge AS

Seneste utdannelse
Sivilingeniør Energi og Miljø, NTNU

Fakta fra CV
– Gruppeleder for Vannkraft. Fra 1.1.2017 Avdelingsleder
– Prosjektleder for større tverrfaglige prosjekter
– Utlandserfaring fra Asia, Afrika og Sør Amerika
– Holdt foredrag på flere konferanser blant annet GMS Power Summit 2016 i Laos
– Vært leder i styret til Ung i Sweco og Swecos representant i styret til uRIF

Mine beste egenskaper som leder er…
Å ha en god balansen mellom å fokusere på mål og resultater samtidig som jeg tar vare på de ansatte.
Videre har jeg fokus på det store bildet men bryter det ned i mindre aksjoner som prioriteres etter hva må gjøres når for å nå målene.

Jeg får også ofte høre at jeg er uredd.

Min viktigste erfaring er…
Det er utrulig viktig å behandle alle med respekt. Dette gjelder både internt i din egen bedrift og eksternt. Av og til er det helt nødvendig å være enig om at man er uenig, dette skaper rom for debatt som igjen skaper utvikling.

Husk å gi tilbakemeldinger og ikke vær redd for å ta den vanskelige samtalen.

Møt opp forberedt i møter, det er rart hvor mye bedre ting går når du har en plan.

Tenk langsiktig og tørr å ha høye ambisjoner men vær tålmodig, du må sørge for at alle er med.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Jeg fikk selv et råd en gang som har vært nyttig for meg: Vær deg selv, mer, med omtanke.

I tillegg mener jeg det er viktig å tørre å tenke stort og utenfor boksen. Ta vare på de rundt deg og skap deg et internt nettverk.

Skap dine egne muligheter, det er ikke flaks å være flink.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Som gruppeleder er jeg mest glad i min rolle når teamet oppnår mål vi har jobbet hardt for sammen. Dette kan være både å oppnå ønskede resultater eller å ha utviklet en ny prosess på hvordan vi skal jobbe smartere.

Som prosjektleder er det ingenting som er bedre enn når en kunde ringer for å fortelle at de har fått skryt i sin organisasjon eller oppnådd sine mål, og at de ikke kunne fått det til uten hjelp ifra oss.

Det viktigste for meg som leder er…
Å få lov til å være med på å skape noe, jeg tenker da både på verdiskapning i form av prosjekter som er bra for samfunnet og kunder, samt resultater for egen bedrift. Videre å kunne skape trivsel og engasjement blant ansatte.

Å påvirke retning og utvikling ved å lage strategier og handlingsplaner. Eksempelvis har jeg det siste halve året jobbet med stratgi på hvordan vi skal komme oss inn i nye markeder. Det har vært veldig givende og veldig gøy.