Assessit Trondheim inviterer til frokostseminar i

Strategisk Ledelse

To ledere med betydelig erfaring både fra lederposisjoner og styreverv, gir innspill på ulike måter å lede på sett fra ulike perspektiv.

Når?
Torsdag, 19.10.17
kl. 08.00 – 10.00

Hvor?
Comfort Hotel Park
Prinsens Gate 4A, 7012 Trondheim

Servering?
Enkel servering

Program

08.00 – Enkel frokost/mingling

08:30 – Styreperspektivet og moderne ledelse i en internasjonal matriseorganisasjon – mine erfaringer og refleksjoner v/ Trond F. Mellingsæter, Danske Bank

09:15 – Perspektiver på endring og strategisk ledelse i små og mellomstore bedrifter, v/ Erik Stai Erlien, Kjeldsberg Eiendomsforvaltning

09.50 – Mingling, diskusjon

10.00 – Avslutning

Trond F. Mellingsæter

Country Manager, Danske Bank

Country Manager i Danske Bank i Norge, styreleder i Krogsveen og nestleder Danica Pensjon. Mellingsæter har tidligere hatt flere stillinger i Danske Bank og Fokus Bank, bl.a. som CFO og CEO i Norge og Global Head of Transaction Banking ved hovedkontoret til Danske Bank i København. Han har også arbeidet som adm. direktør i Sarepta Energi og viseadm. direktør i Enova.

Erik Stai Erlien

Adm Dir Kjeldsberg Eiendomsforvaltning

Daglig leder i Kjeldsberg Eiendomsforvaltning AS. Har erfaring fra ulike lederstillinger i både privat og offentlig sektor. Har tidligere vært økonomidirektør i Polaris Media ASA og viseadm. dir./økonomidirektør i Trondheim Renholdsverk AS og Retura TRV AS og innehatt en rekke styreverv bl.a. som styreleder i Retura Norge AS.