fbpx

Assessments, finalevurderinger & audits

Prestasjonsmålinger

Assessments er en samlebetegnelse for målinger som gir valid og reliabel informasjon om prestasjons- og resultatdrivere, på individ-, team- og organisasjonsnivå. Denne informasjonen er avgjørende for å rekruttere de riktige menneskene inn i organisasjonen og en forutsetning for effektiv utvikling.

Assessit skreddersyr Assessments, både for seleksjon, kompetansekartlegging og utvikling av ledere. I forbindelse med fusjoner, oppkjøp og restruktureringer kan Assessit bidra med vurdering av ledergrupper, management audits og team audits. Vi leverer kulturkartlegginger og skreddersydde medarbeiderundersøkelser. Vi kan nå også tilby banebrytende og digitalisert assessment-metodikk, basert på kunstig intelligens, mobilteknologi og den seneste utvikling innen psykometri.

Finalevurderinger

Assessit kan hjelpe virksomheter med en fordypet kandidatvurdering før ansettelser. For å sikre at du velger rett kandidat kan Assessit foreta et siste finaleintervju, gjennomføre tester og sikre rett motivasjon.

Felles for våre målinger er at de gjennomføres med vitenskapelig dokumenterte og effektive verktøy og metoder. Våre oppdragsgivere kan stole på at vi måler det vi vet er viktig å måle, og at resultatene gjøres relevant for oppdragsgiver gjennom en kombinasjon av psykologisk fagkunnskap og forretningsforståelse.

Vil du vite mer?

Vil du vite mer om hvordan vi jobber med
Executive search og rekruttering? Ta kontakt

post@assessit.no

22 15 11 00

Ta kontakt her

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger