fbpx

Energima Gruppens oppdrag er å skape et bedre inneklima for våre samarbeidspartnere. Fordi ren luft lønner seg. Bedre for business. Bedre for folk.

Vi ser etter…

Key Account Manager

Vi ser etter deg som er kundefokusert, kvalitetsbevisst og ønsker å gi de beste rådene rundt energibruk og inneklima i bygg. Du vil spille en sentral rolle i å bidra til videreutvikling av selskapet. Du vil jobbe tverrfaglig i Energima Gruppen, og få mulighet til å lære og utvikle deg i takt med at selskapet vokser. 

LES MER

Technical Account Manager

I rollen som Technical Account Manager vil du være en sentral bidragsyter i det tverrfaglige samarbeidet innad Energima, samt en solid støttespiller for salgsapparatet. Stillingen tilbyr stor grad av handlingsrom, påvirkningskraft og variasjon i oppdrag, og man vil jobbe i skjæringspunktet mellom teknisk rådgivning og entreprenørskap.

LES MER

Energirådgiver

Grunnet økt etterspørsel på våre tjenester og produktet Properate, styrker vi teamet ytterligere og søker en resultatorienterte og løsningsfokuserte energirådgivere som har brennende interesse for smarte tekniske løsninger i bygg. Du er kundefokusert, kvalitetsbevisst og ønsker å gi kunden de beste rådene rundt energibruk og inneklima.

LES MER

I dag setter kun fantasien grenser for hva vi kan levere av tjenester og løsninger. I sentrum av Energima Gruppen står menneskene som har vært en del av reisen til nå. Vi er så vidt i gang, bli med oss videre!

Energima X Properate

Vi samarbeider tett med ulike teknologileverandører for å implementere de beste løsningene. Vi legger vekt på å være 100% uavhengig når det gjelder valg av komponenter til ditt bygg. Programvaren vi benytter i smarte bygg er Properate som er utviklet i tett samarbeid med verdensledende Cognite på deres digitale CDF plattform. 

Rekrutteringsprosessen

Assessit bistår Energima med rekrutteringsprosessene og du vil gjennom prosessen møte representanter fra både Assessit og Energima. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre konsulenter

Helene Nylende Sørlie

Senior Manager, Assessit AS
helene.sorlie@assessit.no
+47 404 84 045

Ina Nafstad

Manager, Assessit AS
ina.nafstad@assessit.no
+47 911 08 680

Rebekka Buvik Myrtveit

Manager, Assessit AS
rebekka.myrtveit@assessit.no
+47 934 23 761