fbpx

Energima Gruppens oppdrag er å skape et bedre inneklima for våre samarbeidspartnere. Fordi ren luft lønner seg. Bedre for business. Bedre for folk.

Vi ser etter…

Technical Account Manager

Trives du i grensesnittet mellom teknisk rådgivning og salg? På veien mot en grønnere fremtid styrker vi laget ytterligere. Nå ser vi etter deg som drives av å jobbe i grensesnittet mellom teknisk rådgivning og salg, og som har like god teknisk innsikt som du har mellommenneskelige ferdigheter.

LES MER

Energirådgiver

Vil du bidra til å skape bærekraftige løsninger for byggenæringen? Grunnet økt etterspørsel på våre tjenester og produktet Properate, styrker vi teamet ytterligere og søker en resultatorienterte og løsningsfokuserte energirådgivere som har brennende interesse for smarte tekniske løsninger i bygg.

LES MER

I dag setter kun fantasien grenser for hva vi kan levere av tjenester og løsninger. I sentrum av Energima Gruppen står menneskene som har vært en del av reisen til nå. Vi er så vidt i gang, bli med oss videre!

Energima X Properate

Vi samarbeider tett med ulike teknologileverandører for å implementere de beste løsningene. Vi legger vekt på å være 100% uavhengig når det gjelder valg av komponenter til ditt bygg. Programvaren vi benytter i smarte bygg er Properate som er utviklet i tett samarbeid med verdensledende Cognite på deres digitale CDF plattform. 

Rekrutteringsprosessen

Assessit bistår Energima med rekrutteringsprosessene og du vil gjennom prosessen møte representanter fra både Assessit og Energima. 

Har du spørsmål?

Ta kontakt med en av våre konsulenter

Helene Nylende Sørlie

Senior Manager, Assessit AS
helene.sorlie@assessit.no
+47 404 84 045

Ina Nafstad

Manager, Assessit AS
ina.nafstad@assessit.no
+47 911 08 680

Rebekka Buvik Myrtveit

Manager, Assessit AS
rebekka.myrtveit@assessit.no
+47 934 23 761