fbpx

Energi

Assessit samarbeider med små og store selskaper i hele verdikjeden knyttet til energisektoren.

Vi har bistått med å identifisere kritisk spisskompetanse og løst et utall oppdrag gjennom krevende internasjonale søk etter kandidater.

Sektorene står foran en spennende utvikling med økt fokus og behov for fornybar energi, samtidig som fossilt brennstoff fortsatt utgjør hovedtyngden av energiproduksjon, og er en sektor av avgjørende betydning for norsk næringsliv og økonomi. Virksomhetene etterspør ofte høy og spesifikk kompetanse, og kandidatutvalget har vært delvis begrenset. Samtidig er dette en bransje hvor jobbmarkedet er internasjonalt og hvor vi ser at kandidater gjerne flytter til Norge for å kunne ta på seg spennende roller.

Oppdragene har i hovedsak blitt løst med Executive Search, hvorav enkelte i kombinasjon med annonsering i utvalgte media. I mange av oppdragene har søkene etter kandidater vært internasjonale.

Assessit har hatt langvarige samarbeid med blant annet følgende virksomheter:
ABB, Statkraft, Idemitsu, Honeywell, Subsea Seven, SMI Energi og Miljø, DNV GL, BW Gas, North Pool, Golar Management, Raufoss Technology, GE Oil And Gas, Schlumberger, Expro Norway, Pon Pwer, Odin Systemer, rolls Royce, Yinson Production, Fred Olsen Marine Services, Bossch Rexrodt, Aega Solar m.fl.

For disse virksomhetene har vi rekruttert blant annet disse rollene:

Administrerende direktører / CEO
Chief Finance Officers (CFO)
SVP Innovation
SVP / VP Engineering
Managing Directors
Sales Directors
Site Managers
Lead Engineers
Field Engineers
Explorations Managers
Project Directors
Geologists
Geophysicists
Petrophysicists
Technical Managers
Technical Sales Managers
Offshore Installation Managers
Logistic Managers
QHSE Managers
Drilling Engineer Lead
HR direktører
Operation Managers
Oppdragsledere
Disiplinledere
Prosessingeniører
Faglige rådgivere