fbpx

Hvordan bruke spillbasert teknologi for å trene dialoger

«Assessit Gathering»

Publisert 20.10.23

Vil du prøve dialogtrening i simulator?

Det å bygge robuste relasjoner med ansatte gjennom dialoger er en nøkkel for resultatskapende lederskap. Gode dialoger bygger tillit og gir rom for anerkjennelse og endringer hos ansatte, men utfordringen er at muligheten til å trene på dette er begrenset. Vår ledersimulator gir ledere en mulighet til akkurat dette, og vi inviterer deg/dere til å prøve dialogtrening i vår ledersimulator. På «Assessit Gathering» får du innsikt i vårt faglige fundament i simulator (f.eks kjernekvadranten og GROW modellen), du får teste hvordan det er å møte våre avatarer i spillet og du får møte kollegaer.

Hold av tirsdag 21. november hvor vi fyller Hvelvet på Sentralen i Oslo sentrum med deltakere fra en rekke selskaper, for en mulighet å oppleve ledersimulatoren i praksis. Vi omvandler Hvelvet til en “spillehule” og håper du vil delta. Meld deg på via mail til post@assessit.no. Vi har begrenset antall plasser, så vi anbefaler å melde deg på så raskt som mulig.

Vi, og våre avatarer, gleder oss til å møte deg!

Påmelding:
post@assessit.no

Tid og sted:
tirsdag 21. november kl. 14-16,
Hvelvet, Sentralen

– For den moderne leder og arbeidsplass, er det veldig viktig at slike treningsverktøy og tilbud er fleksible. Vi vet i dag at trening på eget lederskap har en direkte effekt og gir helt målbare resultater.

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger