fbpx

Spillsimulatoren som skal trene norske ledere

Spillsimulatoren som skal trene norske ledere

Assessits ledersimulator er et innovativt digitalt verktøy som møter læringsbehovet til både erfarne og nye ledere. Ved å bruke simulatoren til å trene i virkelighetsnære og konkrete situasjoner, blir lederne bedre rustet til å drive effektiv ledelse.

Kundeopplevelse, nytte og innovasjon
Ledersimulatoren kjennetegnes ved fokuset på kundeopplevelse, nytte og innovasjon. Løsningen har:

  • Solid og relevant faglig innehold, basert på forskning.
  • Digital spillbasert treningsopplevelse som engasjerer.
  • Mulighet til å trene i virtuelle, virkelighetsnære og spesifikke ledersituasjoner.
  • Enkelt å trene selvstendig eller i gruppe, hvor du vil/ når du vil.
  • Enkel å integrere som en del av en ledertrening eller i en lederutviklingsprosess.

Forskning og erfaringer viser at positive opplevelser
Forskning og erfaringer viser at positive opplevelser i læringssituasjoner gir økt læringseffekt. Spillteknologien stimulerer deltakerne til å repetere treningen, og dermed øke forutsetninger til å utvikle lederferdighetene sine. Dette er bakgrunnen for at Assessits nå lanserer en digital spillbasert ledersimulator.

– Simulatoren er et innovativt digitalt verktøy, utviklet i samarbeid med Attensi, som møter læringsbehovet til både erfarne og nye ledere på en kostnadseffektiv måte. Ved å bruke verktøyet til å trene i virkelighetsnære og konkrete problemstillinger, gjør vi norske lederne bedre rustet til å drive effektiv ledelse. Vi er sikre på at simulatorens spillbasert oppbygging vil engasjere norske ledere, forteller Daglig leder Trond Myhrvold i Assessit.

Enkel tilgang og bedre refleksjoner
Med ledersimulatoren kan ledere trene når de vil og hvor de vil. Ledersimulatoren er også enkel å integrere som en del av en ledertrening eller i en lederutviklingsprosess. Selv om simulatoren er et 1:1-verktøy, kan treningen gjennomføres i fellesskap. For mange vil dette samspillet kunne bidra til bedre refleksjoner og ytterligere læring. I tillegg kan ledersimulatoren bidra til å vurdere lederferdigheter i en rekrutteringsprosess.

Over 15 års erfaring
Assessit har over 15 års erfaringer med bruk av simuleringer som en viktig del av vurderinger ved ansettelser og utviklingsprosesser. I 10 år har vi også kåret Årets Unge Leder, i den forbindelse har vi gjennomført simuleringer (case-oppgaver) med over 1000 unge ledere. En av de oppgavene de unge lederne har blitt utfordret i er «Den vanskelige samtalen». Det er blant annet erfaringene fra disse simuleringene Assessit har tatt med seg når vi nå har utviklet en egen spillbasert simulator for trening på den vanskelige samtalen. Den digitale ledersimulatoren gir virtuell, spesifikk og realistisk trening både for erfarne og nye ledere.

Lars Frydenlund
Partner, digitale løsninger
lfr@assessit.no
+47 901 13 536

Lars Frydenlund
Partner, digitale løsninger
lfr@assessit.no
+47 901 13 536