fbpx

Carsten Maartmann-Moe

Alder: 36
Jeg bor i:
Oslo
Tittel:
Partner og avdelingsleder
Virksomhet:
Transcendent Group

Seneste utdannelse
M.Sc. (siv. ing.) Kommunikasjonsteknologi

Fakta fra CV

  • Partner og avdelingsleder for IT Governance & Security, hvor jeg har ansvaret for 10 ansatte
  • Sitter i ledergruppen i Transcendent Group Norge
  • Fra 2011-2013 jobbet jeg for EY i New York med spennende kunder som SONY, Madison Square Garden og Tiffany’s
  • Fagområdet mitt er cybersikkerhet og personvern, og jeg er en sertifisert hacker
  • Avdelingen jeg leder har syvdoblet omsetning og resultat de siste tre årene

Mine beste egenskaper som leder er…
At jeg er relativt avslappet når det kommer til mitt lederskap, jeg vet at jeg har dyktige mennesker hos meg som har lite behov for detaljstyring. Så lenge forholdene ligger til rette for det vet jeg at de leverer og gjør kundene våre fornøyd. Min jobb er å sørge for at forholdene ligger så godt til rette som mulig for dette.

Min viktigste erfaring er…
Behandle alle som individer som fortjener og bli sett og hørt – det finnes mange faktorer som påvirker hvert enkeltmenneskets hverdag og det finnes ingen universaloppskrift på hvordan man håndterer en vanskelig situasjon.

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
Tør å vær en fagnerd og jobbe med det du brenner for. Entusiasme rundt fag smitter og er inspirerende! Tar du lederskap innen det du elsker å drive med er det kort vei til nye, spennende utfordringer litt utenfor komfortsonen.

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
Jeg finner stor glede i å se initiativer poppe opp i virksomheten som ikke har noe med min ledelse å gjøre. Det kan være alt fra sosiale aktiviteter til initiativ med å forbedre en tjeneste – det er gøy å se at våre ansatte lever ut verdiene våre. Kultur spiser strategi til frokost.

Det viktigste for meg som leder er…
Som leder i en kunnskapsbedrift så er min første prioritet mine ansatte. Det betyr at vi må kunne gi dem interessante personlige og faglige utfordringer, nok fleksibilitet til å få en travel hverdag til å gå opp, muligheter til å utvide sin horisont, påvirkningsmuligheter og tydelige forventninger. Vi har de beste rådgiverne innen GRC; de er attraktive i arbeidsmarkedet, og uten dem stopper virksomheten opp. Det er en enkel prioritering å sette dem først.