fbpx

Caroline Gjerding

Fullt navn: Caroline Gjerding
Alder:
33
Jeg bor i:
5022 Bergen
Tittel: 
Regionsdirektør
Virksomhet:
Amesto Accounthouse AS

Seneste utdannelse
Master i Revisjon og Regnskap, NHH (2014-2016)
Bachelor i arbeids-og organisasjonspyskologi, UiB (2011-2017)
Bachelor i Utviklingsstudier, UiB (2005-2008)
Master in Business and Administration, Siviløkonom, NHH (2002-2006)

Fakta fra CV
– Regionsdirektør for Amesto Accounthouse, region vest hvor jeg har ansvar for oppbygging og utvikling av forretningsområder i Amesto AccountHouse AS, region vest, med fokus på digitalisering. Samlokalisert to kontorer for å sikre effektiv drift.
– Utarbeide langsiktig strategiplaner for Amesto AccountHouse AS, region vest.
– I 2014 hadde jeg ansvar for KPMGs lederundersøkelse i 2014, sammen med daglig leder Ståle Christensen. Dette gav oss verdifull innsikt i daglige lederes hverdag.
– Bidragsyter og initiativtaker til flere omstillings-og forbedringsprosesser i tidligere stillinger
– Høy arbeidskapasitet og gjennomføringsevne. Hardt arbeid har medført at jeg har fått ansvar og muligheten til å være leder i flere spennende selskaper.

Mine beste egenskaper som leder er…
at jeg er interessert, nysgjerrig, lyttende og forståelsesfull samtidig som jeg har stort pågangsmot og engasjement. Jeg er åpen og ærlig i alt jeg gjør, noe som gjør at jeg har tillit både hos leder, medarbeidere og kunder.Jeg har høy arbeidskapasitet og svært gode analytiske egenskaper, noe som gjør at jeg raskt kan få oversikten, og fatte gode beslutninger basert på dette.

 

Min viktigste erfaring er…
at god kommunikasjon er nøkkelen til suksess. Jeg tror at ærlig og åpen kommunikasjon skaper resultater, både overfor kunder og medarbeidere.

 

Mitt beste råd til unge ledere som leter etter nøkkelen til suksess er….
å være fremoverlent, søkende og nysgjerrig. Vær villig til å yte det lille ekstra, ta ansvaret dersom du får det, og ta de utfordringer som kommer din vei, selv om dette er noe som ligger utenfor din komfortsone. Det er også viktig å være ydmyk ovenfor andre rundt deg som gjerne har vært verdifull erfaring som du kan lære noe fra. Ta til deg all den lærdommen du kan på veien, det gir deg et godt fundament den dagen du selv skal ta beslutninger som leder.

Mitt viktigste motto som jeg har lært av min far er at du skal se muligheter i problemene og ikke problemer i mulighetene. Dette har jeg tatt med meg hver gang jeg har en utfordring som skal løses.

 

Jeg er aller mest glad for min rolle som leder når…
jeg sammen med mine medarbeidere når de målene som vi har satt oss og skaper noe sammen. Jeg synes det er fantastisk å se medarbeidere som utvikler seg. Å ha det bra på jobb er veldig viktig for meg, så det å skape et godt arbeidsmiljø hvor mine medarbeidere trives er viktig for meg. Når medarbeiderne mine gleder seg til å gå på jobb gleder det mitt lederhjerte.

 

Det viktigste for meg som leder er…
å skape en god arbeidsplass hvor mine medarbeidere trives samtidig som vi klarer å nå de målene vi har satt oss og leverer god kvalitet til våre kunder. Jeg ønsker at medarbeiderne mine skal glede seg til å gå på jobb, og for å få det til så må vi trives på jobb, selv om vi har tøffe mål. Da må vi jobbe effektivt og optimalt, samtidig som det er rom for aktiviteter som bidrar til et godt arbeidsmiljø.