fbpx

Benedikte Mæland

Benedikte Mæland
Associate forretningspsykologi og analyse

benedikte.maland@assessit.no
+47 473 31 809
LinkedIn

Tidligere arbeidsgiver
Heidrick & Struggles

Utdannelse
Master i Business Administrasjon og Psykologi, Copenhagen Business School

 

Benedikte Mæland starter som Associate Forretningspsykologi og Analyse i Assessit Executive Search & Rekruttering. «Benedikte har etter flere år i utlandet opparbeidet seg erfaring innen executive search, og har igjennom sine utenlandsopphold utviklet gode evner til å tilpasse meg nye situasjoner og mennesker. Vi gleder oss til å få Benedikte om bord som et viktig bidrag i vår videre strategiske satsning!», sier Leder Associates, Thea Kleiven.

 

Hvorfor valgte du Assessit?

Jeg valgte å jobbe hos Assessit fordi bedriften virker som et meget spennende firma med høye ambisjoner, raskt tempo og et bredt spekter av interessante prosjekter. Videre har jeg inntrykk av at Assessit er en arbeidsplass hvor man i høy grad får ta del i jobben som blir gjort, og dermed kjapt blir en viktig del av arbeidet. Dette gir rask utvikling og god læring, noe jeg absolutt verdsetter sammen med varierte oppgaver. Inntrykket jeg har fått av miljøet er i tillegg utelukkende positivt, og Assessit virker som en inspirerende arbeidsplass å være en del av, med inkluderende, flinke og engasjerte medarbeidere.

 

Hva vil bli dine største styrker i rollen som Rådgiver i Assessit?

En av mine største styrker vil være et hardtarbeidende og positivt tankesett, som ikke gir seg før ideelt resultat er oppnådd. Etter flere bo-opphold i utlandet er jeg meget adaptiv og har en god evne til å tilpasse meg nye situasjoner og mennesker. Jeg tenker at dette kan være en stor styrke i møte med mange forskjellige typer mennesker, og varierte prosjekter som krever evnen til å omstille seg. Med en akademisk bakgrunn i psykologi og business, har jeg relevant kunnskap om menneskers atferd. Dette kombinert med internasjonal arbeidserfaring innenfor executive search, har jeg utviklet et «business-mindset» og driv om å levere best mulige resultater.

 

Hva tror du blir avgjørende for å lykkes med rekruttering i årene fremover?

Noe jeg tror blir avgjørende for å lykkes med rekruttering i årene fremover er å fokusere på mangfold, slik at man sammen kan utvikle nyskapende idéer på et konkurransedyktig felt. Vi må se verdien i ulike perspektiver, og kombinere forskjellige bakgrunner og tankesett slik at man oppnår de mest innovative metoder og løsninger. Jeg tror også det er viktig med integritet og å gi «det lille ekstra» til sine kunder, slik at man bygger opp et sterkt positivt rykte i bransjen og utvikler en solid kundebase.

 

Vi ønsker Benedikte hjertelig velkommen til oss i Assessit og ser frem til samarbeidet!