fbpx

BDO

Trygge ledere som lykkes med å gjennomføre strategien

Assessit har samarbeidet med BDO siden 2014, og oppdraget pågår fortsatt. I samarbeid med oppdragsgiver har vi utviklet og gjennomført lederutviklingsprogrammer med samlinger for partnere og managere. Formålet er at ledere får utvidet repertoar og er tryggere i rollen.

Vi er meget godt fornøyd med Assessit som leverandør – de er faglig sterke og troverdige og har personligheter / personlige egenskaper som passer oss veldig godt.

Kristina Bors HR-direktør

Assessit har bidratt med individuell coaching av alle partnere og managere, og evalueringen har vært svært god. Vi bidrar også med å gjøre lederne i stand til å lykkes med å gjennomføre vedtatt strategi frem mot 2020. Her jobber vi tett opp mot HR og har hatt fokus på gjennomføringsevne, trygghet og repertoar. Samlinger har vært gjennomført både på nasjonalt og regionalt nivå.

Vi har oppnådd meget gode evalueringer underveis og arbeidet med å styrke lederne og gjøre dem i stand til å lykkes med sin strategi er svært vellykket.

Faktaboks

Fagområde
Ledelsesutvikling

Om kunden
BDO er et av Norges største kompetansehus innen revisjon, skatt & avgift, rådgiving og regnskap. De har over 1350 medarbeidere.