fbpx

Finans

Om bransjen

Assessit har gjennomført en rekke prosjekter og oppdrag til både store og mindre kunder innen bank og finans i løpet av de siste snart 15 år. Hos Assessit har vi erfarne konsulenter som har arbeidet i finansbransjen og som rådgivere for bransjen.

På denne linken kan du se utvalgte kundeprosjekter som vi har arbeidet med. Har du lyst å høre mer om vår erfaring innen finansbransjen og hvordan vi håndterer oppdrag? Da er det bare å kontakte oss.

Referansecases

Finanssektoren

Vi har bistått store og små banker, forsikringsselskaper og øvrige aktører i finansmarkedet med både toppledere, mellomledere, rådgivere og fagspesialister.

les mer

BDO

Assessit har samarbeidet med BDO siden 2014, og oppdraget pågår fortsatt. I samarbeid med oppdragsgiver har vi utviklet og gjennomført lederutviklingsprogrammer med samlinger for partnere og managere. Formålet er at ledere får utvidet repertoar og er tryggere i rollen.

les mer

DNB Finans

Assessit hjelper DNB Finans å nå målet om én felles og sterkere kultur, der salg og kunsten å møte kunden er i fokus. Målgruppene er toppledergruppen, alle ledere i Skandinavia, ansatte i DNB Finans og relevante enheter i konsernet.

les mer