fbpx

Årets Unge Leder 2016, Christian Granly blir forfremmet til neste nivå hos Circle K!

Publisert 22.06.2017

Vinneren av Årets Unge Leder 2016, Christian Granly, blir per. 1. august forfremmet til Sr Director for Sales & Operations, med ansvar for de kjededrevene stasjonene, samt support avdelingen i Norge. Et stepp opp på karrierestigen hos Circle K.

– Jeg er ydmyk overfor oppgaven, og gleder meg til å fortsette det gode arbeidet CoCo har gjort de siste årene. Med så mange flinke folk, både i stasjonsnettverket og på servicekontoret er jeg trygg på at vi skal ta rotta på konkurrentene sier Granly.

Granlys leder, Christoffer Sundby, er stolt av å få Christian i lederteamet sitt og betegner Christian som en offensiv spydspiss i selskapet. – Min vurdering er at Christian er en av de aller beste på strategisk gjennomføring i hele Circle K og jeg er utrolig glad for å ha ham på laget. For Christian er ledelse en servicefunksjon; det handler om å sette medarbeiderne sine i stand til å gjøre jobben. Han er ekstremt tett på, han kan utfordre og han kan mase, men det blir aldri irriterende og det er alltid gøy»

Ønsker du å holde deg orientert om Årets Unge Ledere 2017? Fyll ut skjemaet her!

Les mer om saken her: http://www.dagensperspektiv.no/ledelse/2017/arets-unge-leder-forfremmes