fbpx

Årets Unge Idrettsleder 2024

Assessit og Norges idrettsforbund setter i gang med ny kåring av «Årets Unge Idrettsleder» i 2024.

Under fjorårets kåring ble vi kjent med mange unge, dyktige, engasjerte og hjertevarme ledere i idretts-Norge. Ledere utvikler seg hele tiden, vi oppfordrer nye og tidligere søkere til å melde seg på.

Idretten er mer enn bare sport – det er frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd . Idrettens verdier er viktige for samfunnet vårt og møteplassene en samlende arena for både store og små.

Men hva hadde noe av dette vært uten gode ledere?

Assessit og Norges idrettsforbund ønsker å hedre, sette fokus på og fremme ungt lederskap i norsk idrett!

Vi ser etter ledertalenter i idretten under 30 år. Er du en ung leder som bidrar til verdiskapning, lagbygging og som setter retning for norsk idrett?

NB: Vi ser ikke etter trenere denne gangen! 
Søknadsfrist
31. mai 2024

Slik melder du deg på 

Du melder deg på ved å trykke «Meld på!» i denne artikkelen. Søknadsfristen er 31. mai 2024.

Kåringen vil foregå digitalt, og du vil bli guidet gjennom prosessen steg for steg. Vårt mål er at du som leder skal få reflektere og lære litt underveis.

Vinnerne får invitasjon til å delta på en samling på Olympiatoppen. Der vil du få karriereveiledning og coaching for videre karriere. I tillegg får du en personlighetstest med tilbakelesing av en erfaren partner i Assessit. Du vil også få tilgang til å prøve Assessit sin digitale ledersimulator, der vil du kunne øve deg på å være leder ved hjelp av teknologi bygget på gamification – og spillprinsipper. Dette er den mest moderne formen for ledertrening.

Kjenner du noen som fortjener å bli hedret som Årets unge Idrettsleder, tips oss på post@assessit.no 

Om Assessit 

Assessit ble etablert i 2002 og er et av Skandinavias ledende miljø innen executive search, lederrekruttering og organisasjons- og lederutvikling.

I ti år har Assessit gjennomført den høythengende kåringen Årets Unge Ledere, der vi har testet, utfordret og utviklet de beste unge lederne i Norge. Nå for ellevte gang ønsker vi sette fokus på ungt lederskap i idretten. 
Assessit kjenner seg godt igjen i idrettens verdier og ønsker å bidra til at flere unge ledere får utviklet sitt lederskap med et styrkebasert og positivt fokus. 
Vi vet hva som kjennetegner de dyktigste lederne og hvilke kompetanser som må styrkes og utvikles i fremtiden. Assessit tror på økt verdiskaping gjennom mer effektiv ledelse og ved å rekruttere de riktige menneskene. Assessit er i front med å utvikle innovative og digitale løsninger for ledelse og rekruttering. 

Om Norges idrettsforbund 

Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) er det øverste organ i Norges største folkebevegelse, med rundt 1,9 millioner medlemskap fordelt på ca. 9500 idrettslag. NIFs visjon er «idrettsglede for alle».

Organisasjonens arbeid skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet. 
NIF har hovedkontor i Idrettens hus på Ullevaal stadion. NIF har 55 særforbund og 11 idrettskretser. Det er 328 idrettsråd.  
Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) har det øverste idrettspolitiske ansvar for all idrett i Norge. Olympiatoppen er en avdeling i NIF, og er gitt det operative ansvar og nødvendig myndighet til å utvikle norsk toppidrett, og har således et helhetlig ansvar for resultatene i norsk toppidrett. 

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger

Oslo

Rådhusgata 17
0158 Oslo
22 15 11 00

Trondheim

Strandveien 43
7067 Trondheim

Stavanger

Gamle Forusveien 1
4032 Stavanger