fbpx

Mats Holbø Frydenberg

Mats Holbø Frydenberg
Associate forretningspsykologi
og analyse

mats.frydenberg@assessit.no
+47 980 84 929
LinkedIn

Tidligere arbeidsgiver
Vestbyen Fotball

Utdannelse
Mastergrad i psykologi ved NTNU
Bachelorgrad i idrettsvitenskap ved NIH

Mats Holbø Frydenberg starter som Associate Forretningspsykologi og Analyse i Assessit Executive Search & Rekruttering. «Mats tar blant annet med seg en spennende psykologiutdannelse inn i rollen, som både vil styrke fagligheten og kvaliteten i våre leveranser. Vi gleder oss til å få Mats med på laget som et viktig bidrag i vår videre strategiske satsning!», sier Leder Associates, Thea Kleiven.

Hvorfor valgte du Assessit?

Assessit jobber med det jeg synes er absolutt mest spennende, nemlig mennesker. Jeg opplever Assessit som profesjonelle og meget faglig dyktige, sammensatt av personer med lang erfaring innenfor bransjen. Jeg blir trigget av at metodene man jobber etter er systematiske og evidensbaserte. I tillegg er Assessit opptatt av å utforske nye muligheter for å bli enda bedre enn man var i går, samt at det er en kultur i bedriften der man jobber for å pushe hverandre og løfte alle et steg videre for sammen oppnå enda bedre resultater. Jeg får muligheten til å lære og utvikle meg videre i et engasjerende team med utrolig spennende arbeidsoppgaver, i en bransje som er veldig relevant for utdanningen min.

 

Hva vil bli dine største styrker i rollen som Rådgiver i Assessit?

En av mine største styrker i rollen kommer fra utdanningen innenfor psykologi. Det vil være å se, og komme i kontakt med, kunder, kandidater og medarbeidere for å forstå ønsker, motiver og behov. Jeg vil å bidra med å underbygge hvilke muligheter som finnes for videre læring og utvikling på personlig, og organisatorisk nivå.

Videre evner jeg å prosessere store mengder informasjon på kort tid, har et analytisk blikk og liker å diskutere en sak fra ulike sider for å komme frem til rett konklusjon. Kombinert med stor arbeidskapasitet, fokus på kontinuerlig forbedring, alltid godt humør, og at jeg er en utpreget lagspiller gjør at jeg gleder meg veldig til å starte en utrolig spennende reise med Assessit.

 

Hva tror du blir avgjørende for å lykkes med rekruttering i årene fremover?

Jeg tror det er viktig å fortsette på den kursen Assessit allerede er. Virkelig forstå det grunnleggende behovet og kulturen til virksomheten og de kravene som stilles til kandidaten, på samme tid som man har en så grundig profil av kandidaten at man er sikker på det er en match. Gode mellommenneskelige relasjoner og en grundig plan for hvordan man skal inkludere nyankomne raskt inn i organisasjonen vil alltid være avgjørende for et godt grunnlag å bygge videre på. I mine øyne er det viktig å inneha høy integritet for å skape trygghet og tillit slik at man er den foretrukne partner for kunder langs hele spekteret. Jeg tror det har stor betydning å ha fokus på de metodene som man vet skaper gode resultater, samtidig som man tør å utforske nye muligheter og ny teknologi i et stadig mer skiftende arbeidsmarked for å oppnå et konkurransefortrinn.

 

Vi ønsker Mats hjertelig velkommen til oss i Assessit og ser frem til samarbeidet!