Presse

Sonja Hauan hentes til konsulentselskapet Assessit i Stavanger!

Egne artikler |

Konsulentselskapet Assessit styrker nå sin posisjon ytterligere i Stavanger ved å hente inn Sonja Hauan, tidligere Viseadministrerende Direktør i NorSea AS. Sonja begynner som regionsleder på Assessit sitt kontor i Stavanger 1. februar 2018.

Mini-intervjuer 2017

Les om toppkandidatene i Årets Unge Ledere 2017 og hva de sier om blant annet sin rolle som leder, deres viktigste erfaringer og deres råd til andre unge ledere.

Nærhet fra
avstand

Ukeavisen Ledelse |

I Assessit sin Tendensrapport: 43 prosent av unge ledere oppgir at fjernledelse er en del av arbeidshverdagen deres, viser ny rapport. Dette blir bare mer og mer naturlig, hevder eksperter.

Mobilen er en
møteplager

Finansavisen |

Vi ser i vårt arbeid en overraskende stor vilje hos ledere til å kaste bort tid, sier Rune Rimol i Assessit.

Vil jakte fremtidens ledere med dataspill

Dagbladet |

Vi vet at digitaliseringen kommer til alle bransjer, sier Trond Myhrvold, daglig leder i konsulentselskapet Assessit til Finansavisen. Selskapet står bak utviklingen av en ny ledelsessimulator.

Vil jakte fremtidens ledere med dataspill

Finansavisen |

Fremtidens ledere kan velges ut og trenes opp med en simulator som minner mest om et dataspill. Det tror Assessit, som står bak nyvinningen

Reelle bedriftsoppgaver i jobbintervju

Ukeavisen Ledelse |

– Jeg vet om flere kandidater som har valgt å takke nei til prosesser, der oppgavene har vært for omfattende, sier partner i konsulentselskapet Assessit, Victor Sivertsen.