Presse

Får alle medarbeiderne dine nok oppmerksomhet?

Dagens Perspektiv |

Skal man lykkes med ledelse må alle medarbeidere føle at de blir sett, hørt og forstått – enten de sitter på kontoret eller er lokalisert andre steder, hevder ledelsesekspert.

Vi introduserer Assessit Leadership Accelerator

Egne saker |

Assessit Leadership Accelerator utvikler og trener ledere i disse evnene og ferdighetene. Målet er hele tiden at deltakerne skal overvinne hindringer, oppnå endringer og realisere muligheter til det beste for sin organisasjon.

IT–strateg ble Årets
Unge Leder

Dagens Perspektiv |

– Jeg er både overrasket, beæret og ydmyk i forhold til å vinne en slik pris, sier Håkedal til Dagens Perspektiv etter kåringen.

Årets Unge Ledere 2017 er kåret – se pressemelding og mer!

Årets Unge Ledere |

Vinnerene av Årets Unge Ledere 2017 ble kåret av konsulentselskapet Assessit på Hotell Scandic Fornebu ved en stor lederkonferanse kvelden 6/2-18. Årets Unge Ledere er skapt av konsulentselskapet og har vært gjennomført hvert år siden 2009.

Trygve Håkedal, Årets unge Leder, er kåret

Finansavisen |

«De klarer og være målfokuserte, samtidig som de gir god støtte og motivasjon til sine medarbeidere, sier Assessit-sjef Trond Myhrvold om årets unge ledere.» Topp3 kandidatene i Årets Unge Ledere 2017 intervjuet av Finansavisen, gratulerer igjen!

Hvordan sikre god ledelse i fremtiden?

Egne artikler |

Dagens ledere står allerede overfor store utfordringer og muligheter som følge av teknologisk utvikling. Mye handler om lederegenskaper som ikke synes på CV-ene, sier Tove Gartland i Assessit.

Sonja Hauan hentes til Assessit i Stavanger!

Egne artikler |

Konsulentselskapet Assessit styrker nå sin posisjon ytterligere i Stavanger ved å hente inn Sonja Hauan, tidligere Viseadministrerende Direktør i NorSea AS. Sonja begynner som regionsleder på Assessit sitt kontor i Stavanger 1. februar 2018.

Mini-intervjuer 2017

Årets Unge Ledere |

Les om toppkandidatene i Årets Unge Ledere 2017 og hva de sier om blant annet sin rolle som leder, deres viktigste erfaringer og deres råd til andre unge ledere.

Nærhet fra
avstand

Ukeavisen Ledelse |

I Assessit sin Tendensrapport: 43 prosent av unge ledere oppgir at fjernledelse er en del av arbeidshverdagen deres, viser ny rapport. Dette blir bare mer og mer naturlig, hevder eksperter.