Assessit inviterer til frokostseminar med Jacob Schram,
Group President Europe, Circle K AS

Tema: Talentutvikling

Bli med på frokostseminar med Assessit og Jacob Schram, Group President Europe i Circle K. Jacob
vil presentere sin nyeste bok Essensen av Business og vil sammen med Assessit sette fokus på emnet Talentutvikling!

Når?
Onsdag, 27.09.17
kl. 08.30 – 10.00

Hvor?
BI, Nydalsveien 37, 0484 Oslo
Rom B1 – 030 (1. etg.)

Servering?
Frokostservering kl. 8.00

Kjøp boken til Jacob Schram
Her

Jacob Schram vil presentere sin bok Essensen av business som først og fremst er basert på erfaring og praktisk kunnskap. Boken treffer bredt, ikke bare toppledere, men også den viktige mellomlederen, og ikke minst medarbeidere som har ambisjoner om en lederkarriere. Den har fått strålende tilbakemeldinger fra norske og utenlandske næringslivsledere og også en anbefaling av legendariske markedsføringsguru Philip Kotler.

Marianne Kirknes Stenslet, Senior konsulent  i Assessit vil rette fokus mot temaet Talentutvikling, – og sammen med Jacob Schram vil hun reflektere rundt best og next practice  og diskutere sammen, hva som er viktig når vi planlegger talentutvikling. – og hvordan man på best mulig vis sikrer at bedriftens unge ledere og talenter vokser, og ikke minst komme inn på hvordan vi støtter de på best mulig måte underveis.

Og de vil i samspill med Christian Granly, vinner av Årets Unge Ledere 2016, gi sine beste anbefalinger til hvordan man som ung leder får mest mulig ut av talentutvikling som ung leder.

Vi gleder oss til å se deg!

Jacob Schram

Group President Europe, Circle K AS

Jacob Schram er leder av Circle K Europa og har nærmere 30 års erfaring fra noen av verdens største selskaper; McDonalds, McKinsey, Statoil Fuel & Retail, Alimentation Couche-tard og Circle K. 

Boken Essensen av Business kan bestilles via Jacobs LinkedIn profil.

Marianne Kirknes Stenslet

Seniorkonsulent, Assessit

Marianne er utdannet psykolog og har 15 års erfaring fra både operasjonell og strategiorganisasjon- sk HR. I tillegg til å ha lang erfaring innen områder som og lederutvikling er Marianne også en anerkjent konsulent innen ledervurderinger og talentutvikling og en ettertraktet foredragsholder.

Christian Granly

Senior Director Retail Sales & Operations , Circle K

Vinner av Årets Unge Ledere 2016 i regi av Assessit